Tilbakemeldinger fra kunder

Vi ønsker tilbakemeldinger fra våre kunder, ris og ros! Her er tilbakemeldinger fra kundene våre, slik at man kan få et innblikk i deres kjøpsopplevelse. For flere anmeldelser se vår Facebook side :) 

"Iselin:

Sjelden jeg gjør dette, men:

Tusen takk for nydelige varer, og levert på rekordfart! Så fornøyd ;) Varene jeg kjøpte var enda finere enn jeg hadde forhåpninger om!

Ha en strålende uke og takk for god service!"

 

"Jeannie:

Jeg valgte dere fordi jeg skulle kjøpe gaver til en venninnesom skulle føde barn, men er vanskelig å kjøpe for. Dere hadde litt anderledes gaver. Leverings tiden var veldig rask! Produktene levde opp til forventningere og var veldig fint pakket. 

Jeg kommer til å anbefale www.dinbabyshower.no til venner og kjente, og kommer til å benytte meg av butikken ved en senere anledning.

4 av 5 stjerner"

 

"Benjamin:

Fikk vite om siden av ei venninne. Ikke noe spessielt jeg følte manglet synes det var bra utvalg, og er kjempe fornøyd med leveringstiden!! Produktene levde opp til forventningene, de var kjempefine. Har ikke brukt de enda, med det så veldig bra ut.

Har allerede anbefalt Din baby shower, og det var stas med det personlige kortet som ble skrevet også :) Skal i to bebyshowere snart igjen, så kommer garantert til å bruke dere igjen..

Kjempe fin side, oversiktlig å masse fint til en grei pris! Kanskje litt dyr frakt?

5 av 5 stjerner!!!"

 

"Julie:

Grunnen til at jeg valgte Dinbabyshower, er fordi det var den siden med best utvalg, fant alt jeg trengte. Om jeg er fornøyd med leveringstiden? Ja, det gikk kjempe fort! DEilig at pakken ble levert i postkassen min.

Fra 1-5 stjerner: 5

Topp service og produkter"

 

"Wenche:

Hei Hei..og takk for mottatt pakke fra dere idag,fantastisk:)

Jeg surfet på nettet for å finne tips til en babyshower,det var mye å velge mellom, men jeg valgte dinbabyshower.no fordi jeg fant akkurat det jeg var på jakt etter på en plass.
Oversiktlig,lett å finne frem på siden,gode tips og ikke minst et godt utvalg av flotte ting og stasj.
Ettersom babyshower er ganske nytt for meg visste jeg ikke helt hva jeg såg etter,men skjønte etterhvert at jeg hadde funnet det.
Leveringstiden er ikke noen grunn til å klage på,vi liker at pakken kommer i postkassen etter bare noen dager, med et smilefjes å hyggelig kort inni..takk for det:)
Jeg er absolutt fornøyd med mine mottatte varer,og vil anbefale dinbabyshower.no videre til andre, og vil selvfølgelig bestille her ved flere anledninger om de dukker opp.
 
Jeg er ikke noe særlig til å handle og betale med kort via nett,så at man kan benytte seg av Klarna er et stort pluss.
 
Vil til slutt takke for en hyggelig handel..og ønske om at du får en strålende dag;)

Mvh Wenche"

 

"Anonym:

Jeg valgte å benytte meg av dinbabyshower.no fordi jeg skal arrangere baby shower for et par av mine venninner. Jeg valgte dere fordi dere hadde mye utvalg, både når det gjelder dekorasjon, pynt og m.m.

 Utvalget synes jeg var bra, fordi det var mye  velge mellom. Jeg savnet ingenting og fikk alt jeg bestilte, til og med en liten overraskelse til meg som kjøper fra dere i firmaet. Det var hyggelig.
 
Jeg er meget fornøyd med leveringstiden, og produktene var som forventet. Jeg allerede anbefalt dinbabyshower.no til vennene mine, og kan så absolutt tenke meg å benytte butikken ved en senere anledning.
 
Fra 1-5 stjerner: 5 
 
Det å være en vertinne er ingen sak når man kan få så mye kreative ideer og hjelp for selve dagen. Tusen takk for at dere lager så fine produkter."
 
"Christina:
Hei! Jeg snakket med dere på onsdag ang en babyshower på søndag og at jeg var sent ute med å se hjemmesiden deres. Vet ikke om dere husker det, men jeg trengte pakken kjapt. Jeg bestilte på onsdag. Vet du, den var her i går!! Snakk om fantastisk levering og topp kundeservice. Jeg ble så glad! Igjen, tusen hjertelig takk! Christina"
 
 
" Eva:
 
Valgte å benytte meg av dinbabyshower.no, fordi jeg skal holde babyshower dag for min datter. Fikk vite om butikken av min søster som akkurat har hatt babyshower dag for sin datter.
 
Leverings  tiden var kjempe rask.
 
Fra 1-5 stjerner:5 "
 
 
" Kristine:
 
Jeg er veldig fornøyd med nettside, leveringstid og service! Kommer helt sikkert til å anbefale dere til andre!"
 
 
" Sarah: 
 
Jeg valgte Din Baby Shower, fordi det var lettvindt, jeg fikk alt i en butikk og utvalget var bra. Ble fornøyd med både leveringstid og varer. Kundeservicen var utrolig god, og anbefales uten tvil videre! :) "
 
 
" Pernille:
 
Valgte å benytte meg av butikken for at dere hadde bra utvalg, og det jeg var ute etter. Varene kon innen de dagene som stod under leveringstid, opplevde god kundeservice når jeg tok kontakt ang levering også. Har allerede anbefalt denne siden og skrytt av utvalget og imøtekommende og hyggelig ansatte. Kommer definitivt til å benytte denne nettsiden ved senere anledninger."
 
"Cecilie:
 
Det ble litt kluss med 1. Bestilling som ikke gikk igjennom. Ringte dere og pratet med en veldig hyggelig dame. Super service. Hun ba meg prøve igjen og jeg fikk personlig tilbakemelding da bestillingen var i orden.. Hun postet varen samme dag og skrev en personlig hilsen på visittkortene + at jeg fikk en kjærlighet på pinne!! Helt fantastisk :D"
 
 
" Charlotte:
 
Jeg fant det jeg trengte og da jeg sendte epost med spørsmål om varer og leveringstid fikk jeg svar umiddelbart. Dette satte jeg stor pris på. Jeg var SUPERFORNØYD med leveringstiden! :) Jeg skrev epost og spurte om leveringstiden da jeg hadde litt knapt med tid i forhold til når jeg trengte varene. JEg bestilte før kl. 14:00 en dag, og neste dag var pakken i postkassa. Det har jeg aldri opplevd før og det førte til at jeg garantert blir å bestille mer hos dere. :D
 
Varene levde absolutt opp til forventningene, og det var kjempe koselig at det lå med en liten hilsen, litt ekstra gjør susen! :)
 
Ønsker bare å legge til at jeg er kjempe fornøyd og har bare positive ting å si om nettbutikken. Spesielt positivt var det at jeg fikk rask tilbakemelding på eposthenvendelsen jeg sendte og at leveringstiden var så rask. Stå på videre! :) Jeg kommer til å bestille mer hos dere! :) Takk:)"
 
 
" Maja:
 
Jeg valgte å bruke nettbutikken fordi jeg skulle arrangere babyshower for min beste venninne, og fordi syns det var et bra utvalg. Og varene levde opp til forventningene! Ikke noe fargeavvik i forhold til bildene på nettsiden, også var de veldig fine:) Veldig fornøyd med alt! Og skal jeg arrangere babyshower igjen kommer jeg til å bruke dinbabyshower.no
 
Leveringstiden var helt topp!"