Om PersonligDesign

Vi ønsker å gi deg som kunde et komplett utvalg av det du måtte ønske til baby shower, dåp og navnefest. Vi vet også at alle våre kunder er forskjellige og har ulike behov, vi tilbyr derfor PersonligDesing på utvalgte varer.

Det er med glede at vi gir deg muligheten til å gjøre baby festen helt personlig, og med den vrien du ønsker! Du står fritt til å bestille ditt design ferdig printet eller om du vil få tilsendt filen på mail og printe det ut selv. Produktene øverst på siden er de du vil få fiks ferdig i posten, lengre ned på siden finner du alternativene du selv kan skrive ut.

Ettersom designet skal tilpasses dine ønsker, er leveringstiden noe lengre. Du må regne med ca 1 uker + postgang, skulle du være ute i siste liten så ta kontakt med oss, så skal vi se om vi klarer å levere raskere.

(PS: Om du sender inn bilde i farger men ønsker at det skal være i svart/hvit på produktet, må dette spesifiseres i informasjonsmailen du sender oss etter at du har bestilt.)

Kos deg med forberedelsene og lag ditt helt eget preg på dagen, med varer du selv designer!

(Vi samarbeider også med Tidevenn. Her kan du få nydelige gaver til deg selv eller de du er glad i! Ønsker du å spesialdesigne f.eks en body til den nye verdensborgeren, kan du også gjøre dette der. Ta en titt innom butikken!)

Signatur1

Trykk her for å se varene du selv kan designe!