Om DesignKaker

"Luksuriøse designkaker laget fra bunn av, for å imøtekomme hver kundes unike ønske!"

-Mirjam Ødegård fra Designkaker AS-

 

Vi kan med glede si at vi samarbeider med, etter vår mening, Norges mest fantastiske kakedesigner! Kakedesigner Mirjam Ødegård fra Designkaker AS, lager de mest spektakulære kakene, som oser av kvalitet, perfeksjonisme og kjærlighet. Hun, i likhet med oss, elsker det hun gjør og leverer ekstraordinære kaker hver gang. Ikke bare er mesterverkene hennes nydelige å se på, de er også en smaksopplevelse man sent vil glemme. Hun har blant annet lagd baby shower kaken til Tone Damli, og kaken til Louise Angelica og John Arne Riise sitt bryllup. 

Design

Kakene du ser på bildene i butikken er eksempelkaker, og du kan derfor få de som på bildet, eller forandre kaken slik du måtte ønske. Du kan faktisk få kaken din helt som du vil! Alt fra utseende til smak.

Ønsker du en kake som ikke er avbildet under? Det er ingen problem, ta kontakt med oss så skal vi hjelpe deg.

 

Hva skiller en lekker kake og et mesterverk?

Det kan heller ikke presiseres tydelig nok, at det som utgjør en av de største forskjellene på en lekker kake og et mesterverk er smaken. Det er tross alt en kake som skal spises. Mirjam ønsker ikke bare at kakene hennes skal være vakre å se på, men at kaken også skal være en smaksopplevelse. Dette gjennomfører hun med glans, og har derfor som du ser lengre ned på siden, satt sammen kobinasjoner av smaker du kan velge mellom. Har du andre ideer om hvordan kaken din skal smake eller ønsker du å tilsette friske bær? Du får den slik du måtte ønske.

 

Allergi

Det er ingen problem om du ønsker allergivennlige kaker! Vi lager både melkefrie, glutenfrie, eggefrie og nøttefrie kaker. 

 

På innsiden:

  1. Premium sjokoladedrøm – Mørk sjokoladekake med fyll av bringebærmousse og sjokoladekrem.
  2. Sjokoladedrøm – Mørk sjokoladekake med fyll av luftig, hvit sjokolademousse og sjokoladekrem.
  3. Sjokoladesuksess – Mild sjokoladekake med mandelbunn, eggekrem og sjokoladekrem.
  4. Konfektkake – Mørk sjokoladekake med mandelbunn, hvit sjokolademousse og moccakrem dekket med sjokoladeganache. Her er et lag passjonsfruktmousse veldig godt sammen med den hvite sjokolademousseen, og passer godt inni konfektkaken om man liker den litt syrlig.
  5. Sitrondrøm – Saftig og mild vaniljekake med frisk og syrlig sitron-ostekrem.
  6. Vaniljekake – Vaniljebunn med vaniljekrem, sjokoladekrem og friske bringebær.
  7. Gulrotkake – Saftig gulrotkake med luftig ostekrem.

 

Trykk her så kommer du til kakene!